Úszás

2024.05.28. 12:20

Remekeltek Szentesen a BÁCSVÍZ KVSC úszói

A tavaszi felkészülés részeként Szentesen versenyeztek a BÁCSVÍZ KVSC úszói a XXVII. Óvodától az Olimpiáig elnevezésű úszóversenyen. A hírös városi küldöttség nem kevesebb, mint hetvenkét éremmel térhetett haza.

Vincze Miklós

A jó hangulatú szentesi hétvégén 21 egyesület 287 sportolója képviseltette magát. A csapatok pontversenyében kecskeméti BÁCSVÍZ KVSC az előkelő negyedik helyezést érte el. Ebben a kategóriában az első a Szentes Városi Úszó Klub, második a Monori SE, míg harmadik a Kecskeméti Sportiskola lett. A BÁCSVÍZ KVSC versenyzői – akiknek a felkészítő edzői Nagy Zoltán és Bács Ferenc 39 – arany-, 21 ezüst-, és 12 bronzérmet szereztek, emellett értékes egyéni csúcsokat, országos bajnoki szintidőket szereztek.

Bácsvíz KVSC, úszás
A Bácsvíz KVSC úszói
Fotó: Bácsvíz KVSC

Aranyérmet nyert: Ecsedi Bence, Farkas Flóra, Gróf Csaba, Kiss-Pauditz Aliz, Kovács Nóra, Kubicsek Csenge, Kubicsek Kornél, Mozsárik Levente, Osztényi Dániel, Puruczki László, Szabó Letti, Szalontai Roland, Szilvási-Hazag Aliz, Tarsoly Zsolt.

Ezüstérmet nyert: Kiss-Pauditz Aliz, Koncz Angelika, Kovács Nóra, Kubicsek Csenge, Osztényi Dániel, Puruczki László, Szabó Letti, Szalontai Roland, Székely Levente, Tarsoly Zsolt.

Bronzérmet szerzett: Farkas Flóra, Gróf Csaba, Koncz Angelika, Kószó Botond, Kubicsek Csenge, Mohay Janka, Osztényi Dániel, Palla Léna, Szalontai Roland.

Pontszerző helyen végzett Koncz Mirjam.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában