Labdarúgás

2023.08.09. 13:21

Univerzális játékossal egyezett meg a Tiszakécske

Alighogy újabb fontos pontot szerzett a jó erőkből álló Nyíregyháza ellen az NB II.-es Tiszakécskei LC, máris újabb játékos érkezését jelentette be hivatalos honlapján az együttes. Kiss Balázs több poszton is hasznára lehet a középpályán a Tisza-partiaknak. 

Nyitray András

Kiss Balázs (balra)

Fotó: Tiszakécskei LC

Kiss Balázs Nyíregyházán kezdett el futballozni, majd a Vasas akadémiáját végig járva a Siófok színeiben mutatkozhatott be a felnőtt labdarúgásban a másodosztályban. 2017 és 2022 között egyre stabilabb helyett vívott ki magának a Balaton partján a BFC kezdőcsapatában, összesen 124 tétmeccsen kapott szerepet, ezeken 15 gólt szerzett. Tavaly nyáron váltott, a szintén NB II.-es ETO FC Győr játékosa lett, ahol 23 találkozón kapott lehetőséget az első csapatban. 

– Elől és hátul is jól érzem magam. Pályafutásom során játszottam már a védelemben és a támadószekcióban is. Több poszton is számíthatnak rám. Szerencsére sok mindenkit ismertem a tiszakécskei keretből, így a beilleszkedéssel nem lehet gond. Többször jártam már itt ellenfélként is. Minden feltétel adott a jó és kemény munkához, remélem, hogy sikeres szezonnak nézünk elébe – mondta a klubhonlapnak a játékos, aki szeretne minél több játéklehetőséget kiharcolni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában