Programajánló

2022.12.13. 15:00

Karácsonyi dallamokkal hangolódnak az ünnepre a bácsalmásiak

A szervezők koncertekkel és zenei előadásokkal várják a kikapcsolódni vágyó felnőtteket és gyermekeket az ünnepi készülődés hátralévő időszakában.

Juhász Jenő

A zenei rendezvények nagyrészét a Bácsalmási Kulturális Központban tartják

Fotó: Juhász Jenő

December 15-én, csütörtökön az Idősek karácsonya elnevezésű rendezvényen a Szironta Együttes harangjátékkal mutatkozik be. Az előadás délután 3 órakor kezdődik a művelődési központ színháztermében. 

Egy nappal később, pénteken 17 órakor a Daniel Speer Brass zenekarral találkozhatnak az érdeklődők a Térzene program keretében. 

Szombaton délután 5 órakor a  Kuna Vali és Testvérei szórakoztatják a nagyérdeműt. Ugyanezen a napon, 16 órától a Kalap Jakab  gyermekkoncertet tekinthetik meg az érdeklődők a kulturális intézményben. 

A karácsonyi zongorahangverseny december 21-én, délután 5 órakor lesz a református templomban. Fellépnek a Bajai Liszt Ferenc AMI bácsalmási zongoratagozatának növendékei. A koncerteken ismert és elfeledett karácsonyi dallamok, klasszikus zeneművek csendülnek fel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában