Bulvár-celeb

2 órája

Papp Máté Bence elszólta magát, ezért nincsenek jóban Krausz Gáborral

Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha - mondta Papp Máté Bence Krausz Gáborról. Ezzel mindent elmondott...

MW

Papp Máté Bence és Tóth Gabi

Forrás: TV2

A Fricska táncosa a szakmájában már a csúcson volt, néptáncegyüttesével bejárta a világot, világrekordot döntött, nemzetközi tehetségkutatón tűnt fel, amikor Tóth Gabi új barátjaként megismerték az emberek. Tóth Gabi  és Papp Máté Bence most közösen készülnek a Dancing with th Starsra, ennek kapcsán mesélt a táncos a Blikknek.

Ezt nem tudja megbocsátani

Többek közt azt is felidézte, hogy mennyire kellemetlen volta  kapcsolatuk elején, amikor az énekesnő volt férje, Krausz Gábor megjegyzést tett rájuk a saját közösségi oldalán.

Ezután jött az a bizonyos poszt, Gabi volt férjétől. A kellemetlen fricska… És ott borult minden. A Fricskában voltak gyerekes szülők. Gabit pedig összehozták mindenkivel. Szerintem ez borzasztó igazságtalanság volt velünk szemben. Gabit mindenki elhagyta, a legközelebbi környezetéből is.

Barátok, családtagok. Egy kezemen meg tudom számolni, kik maradtak mellette.

Úgy alkottak véleményt az emberek és ítéltek el minket, hogy nem tudták, hogy valójában mi történik. Ez borzasztó igazságtalanság" - mondta.

Élőben is voltak kellemetlen helyzeteik a bejegyzés miatt
Hozzátette, hogy a való életben nem találkoztak ilyen negatív visszajelzésekkel, igaz, volt olyan, hogy kellemetlen szituációba futottak bele a nyílt utcán.

Azért volt olyan eset a benzinkúton, amikor megállt mellettünk egy autó, leengedték az ablakot, és kiszóltak: Na, mi van, jobban főz?

Krausz Gáborra is kitért Papp Máté Bence, akivel azóta sincsenek túlságosan jó viszonyban. 

Nem beszélek vele, nem vagyunk barátok, és szerintem nem is leszünk soha. Hanni miatt viszont törekszem arra, hogy a kapcsolat normális legyen.

Örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Egy kisgyerek számára az a legfontosabb, hogy a szülei kiegyensúlyozottak legyenek. Mindannyian érte vagyunk" - tette hozzá.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!