Kongresszus

2 órája

A kecskeméti kórház szakembereit a legjobb előadókká választották

Sopronban tartották az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusát a napokban, melyen részt vettek a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház munkatársai is. Őket a legjobb előadóknak választotta a kongresszus hallgatósága – írja közleményében a kórház.

Horváth Péter

Mint fogalmaznak a közleményben, munkatársaik idén is hiánypótló, magas szakmai értékű előadásokkal vettek részt az országos szakmai találkozón.

A kecskeméti kórház szakembereit a legjobb előadókká választották a kongresszuson
Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldala

Egy téma, két szakember: Beszéljünk a perinatális veszteségről! címmel Csernák Krisztina szakpszichológus és Fischer Vivien diplomás szülésznő, A nap 13 sugara címmel Kalocsai Krisztina aneszteziológiai szakasszisztens, Szexuális biztonság a Pszichiátriai osztályon címmel pedig Tóth Mónika osztályvezető főnővér jelenítette meg az ellátás során tapasztalható szakmai szempontokat.

A résztvevők szavazatai alapján a szekciók legjobb előadója díjat Fischer Vivien és Csernák Krisztina, illetve Tóth Mónika kapta – zárja közleményét a kórház.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában