Futsal

2 órája

Az SG Kecskemét U15 szoros meccsen nyert

Kedden folytatódott az U15-ös bajnokság, hazai pályán léptek pályára a ScoreGoal fiataljai. A Veresegyház ellen 7-6-ra nyertek a kék oroszlánok, amely azért is értékes, mert többen még csak 12-13 évesek a keretben. Az SG Kecskemét góljain két játékos osztozott.

Nyitray András

A ScoreGoal gyakorlatilag végig vezetett a mérkőzésen, de nem adta fel egy pillanatra az ellenfél sem. Végül Sinka Milán négy, illetve Ronkó Márk három gólja elegendő volt a 7-6-os SG Kecskemét Futsal győzelemhez. 

SG Kecskemét Futsal, u15, futsal
Az SG Kecskemét győztes csapata
Fotó: SG Kecskemét Futsal

– Egész mérkőzésen jól játszottak és hajtottak a fiúk, amit jó volt látni. Nem használtuk ki lehetőségeinket az ellenfél kapuja előtt, így a végéig szoros volt a mérkőzés, de a lényeg, hogy sikerült megnyerni. Edzéseken gyakoroltakat igyekeztek megvalósítani a srácok, amiket Biró Attila kollégámmal kértünk tőlük, és ezt kifejezetten jó volt látni. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak – mondta Csősz Attila, a csapat edzője. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában