Útinform

2024.09.07. 07:10

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Kecskemét elkerülő szakaszán, 86-os és a 80-as kilométer között, valamint Lajosmizse térségében, a 73-as és a 67-es kilométer között a burkolati jeleket festik fel. 8.00 órától 16.00 óráig váltakozó sávlezárásra készüljenek.

Az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza térségében burkolatfelújítási munkák folynak. A Röszke felé vezető oldalon, a 109-es és a 114-es kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik. A munka kapcsán a 114-es kilométernél található Kiskunfélegyháza-dél csomópont le- és felhajtóágát is lezárták. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Lajosmizse belterületén, rendezvény miatt vezetnek be forgalomkorlátozást a 67-es és a 70-es kilométer között. A forgalmat 10.00 órától 17.00 óráig, több alkalommal rövid időre leállítják.

Az 51-es főúton, Baja térségében, a 165-ös és a 166-os kilométer között rendőrök irányítják a forgalmat egy kulturális rendezvény miatt vasárnap 20.00 óráig.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, a Kiskunfélegyháza és Kiskunmajsa közötti összekötő úton a 31-es kilométernél, valamint a Soltvadkert és Szeged közötti összekötő úton a 29-es kilométernél kell teljes lezárásra számítani rendezvény miatt vasárnap reggel 9.00 óráig. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában