Szórakozás

2024.09.08. 09:45

Koncertek színesítették a tiszakécskei pálinka ünnepet – galériával

A nyolcadik alkalommal megtartott tiszakécskei pálinka ünnepen nem csak kihirdették a pálinka bírálat eredményeit, de bárki megkóstolhatta a benevezett párlatokat. A délután és esti programban pedig három együttes is fellépett.

Szentirmay Tamás

A pálinka ünnep alkalmából, a szervező Arany János Művelődési Központ kitűnő programot állított össze, amiben nem csak a felnőttek, de a gyerekek is megtalálták a szórakozásukat. Már délután kirakodóvásár, gasztronómiai és kulturális zenés-táncos rendezvény várta az érdeklődőket. 

pálinka ünnep, koncert, Magna Cum Laude
Nyolcadik alkalommal tartották meg a tiszakécskei pálinka ünnepet
Fotó: Szentirmay Tamás

A Tintaló Cirkusz a gyermekeknek nyújtott élményt a művelődési központ udvarán. 17 órakor az Ed Phillips and the Memphis Patrol Elvis Presley dalaiból adott koncertet. Ezt követően Pásztor Sándor a pálinka bíráló bizottság elnöke beszélt azokról a mintákról, amelyeket beneveztek a versenybe, értékelte azokat, majd pedig a nagy közönség előtt kihirdették az eredményt. A helyi MAYFLY zenekart már jól ismerik nem csak Tiszakécskén, hanem a környező településeken, mert több alkalommal is bemutatkoztak már a Tisza-parti kisvárosban. Az est fénypontja a huszonöt éves Magna Cum Laude koncertje volt, amit több ezren néztek végig. A másfél órás koncerten Mező Misiék a közönség hangjára is kíváncsiak voltak, mert őket is megénekeltették.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában