Program

2024.09.12. 17:03

Szombaton falunapot tartanak Ágasegyházán

Szombaton ünnepelnek Ágasegyházán is. A falunapi rendezvények reggeltől estig tartanak, a Sportcsarnoknál. A látványos szüreti menet 13 órakor indul.

Sebestyén Hajnalka

Hagyományosan 8.30-kor a főzőversennyel indul a falunap, melyen minden évben családok, baráti társaságok készítenek ízletes bográcsos és tárcsás ételeket. A kiállításokat 8.45-kor Füredi János, Ágasegyháza polgármestere nyitja meg, majd a színpadon ünnepi beszédet mond és átadja a községi díjakat.

Ágasegyháza, főzőverseny, falunap,
A főzőversenyen családok és baráti társaságok versengenek
Fotó: Sebestyén Hajnalka

A délelőtti program során először fellépnek a helyi iskolások és óvodások, valamint Benyovszki Fanni és mazsorett csoportja. 10.15-kor Elza a Jégvarázsból és Pókember táncbemutatója látható, melyet a Csokigyáros édességosztó show gyermekműsor, majd Bári-Polyák Alexandra Sunny Dance Fitness táncbemutatója követ.

Ebéd után 13 órakor indul a szüreti menet. Utána kihirdetik a főzőverseny eredményét, majd fellép a Bócsai Boróka Citerazenekar és Ürögdi Ábel bűvész. 

16 órakor kezdődik Fedák Sári Színház műsora, először a „Cintányéros cudar világ”, majd „Csináljuk a fesztivált” láthatja a közönség. 21 órától DJ. Dama tart Retro diszkót a sportcsarnokban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában