Bács-Kiskun

2023.11.13. 12:40

Jákob Zoliról szóló cikkeink és a fizikai dolgozók bére érdekelte leginkább olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 45. héten.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

A hartai származású milliárdosnak, Jákob Zolinak talán az eddigi egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia a TV2 sikerműsorában, A Nagy Ő-ben. Jákob Zolival exkluzív interjú készítettünk.

Több hétig nyomon követhettük a a hartai származású milliárdos, Jákob Zoli szerelmi életét, hiszen idén ő bújt a Nagy Ő bőrébe. Hosszas mérlegelés után végül november 5-én meghozta élete egyik legfontosabb döntését. Kiderült, hogy Natit vagy Bettit választotta párjának.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, november 5-én kiderült, hogy Jákob Zoli melyik hölgynek, Bettinek vagy Natinak adta az utolsó rózsát a TV2-n látható A Nagy Ő című műsorban. A körmöskirály végül Betti mellett döntött, ám a választottjának számolnia kell azzal is, hogy Zoli szívét korábban már egy barna szépség elrabolta

Bács-Kiskun vármegyében a fizikai dolgozók nettó bére 271 ezer forint volt júniusban. Erről a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) tájékoztatott. Ez az összeg jelentősen elmaradt a diplomások fizetésétől, azok bére ugyanis tisztán 383 ezer forint volt a nyár első hónapjában.

Orlov Ágnes régi álma vált valóra azzal, hogy a mentőautó kormánya mögé ült. A munkájára hivatásként tekint, melyet nagy szeretettel és alázattal végez. De mégis miért döntött egy tipikusan férfias hivatás mellett? Az biztos, hogy nem a száguldásért.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában