Kunfehértó

2023.07.24. 13:45

Ezrek buliztak a hétvégi Fehértone Fesztiválon – galériával

Igazi nagyágyúkkal készültek a szervezők a Fehértone Fesztiválra, öt napon át szólt a zene, élő zenekarokkal, táncosokkal és vizuális effektekkel, a frissítő zivatarok sem tántorították el a fesztiválozókat, minden este tömeg volt a nagyszínpad előtt a kunfehértói strand területén, ahol a party arénában és a vízi színpad előtt is ezrek buliztak.

Pozsgai Ákos

Öt napon át szólt a zene

Fotó: Pozsgai Ákos

A fesztivál múlt szerda délben kezdődött és egészen vasárnapig tartott, a nyitókoncertet különleges vendégek, a Korda házaspár adták, akik valósággal felrobbantották a fesztivál helyszínét. Imádták őket a fiatalok, akik a szakadó esőben együtt énekelték Korda Györggyel és Balázs Klárival a jól ismert slágereket, köztük a Reptér című dalt. 

– Boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk Kunfehértón és ennyi fiatal előtt léphetünk fel, komoly kihívás ez a számunkra, de nagyon jó, és nagyszerű a fiatalok szeretet érezni – mondta a nyolcvannégy éves Korda György, aki Balázs Klárival egy több mint ötvenállomásos országos turné keretében az ország legnagyobb fesztiválhelyszínein koncerteznek idény nyáron.

A fesztiválon fellépett Valmar, Majka, Dzsúdló, Azahriah, Wellhello, Yamina, Regan Lili és Szecsei látványos színpadi show kíséretében, a későbbi frissítő záporok sem hűtötték le a forró hangulatot, a partiaréna is tele volt és a víziszínpad előtt is sokan buliztak a tó vizének hűsítő hullámai között. Az öt nap alatt mintegy harmincezer embert vártak a szervezők a fesztiválra, ez a létszám bőven teljesülhetett is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában