MÁV-START Zrt.

2023.06.14. 17:30

Egy hétig tartó vágányzár lesz Kecskemét és Lakitelek között

Egy héten át tartó vágányzárat rendeltek el Kecskemét és Lakitelek között június 17-től június 24-ig. Kecskemét vasútállomás és Kisfái, Alsóúrrét között ebben az időpontban vonatpótló autóbuszos betétjáratok indulnak.

Lizik-Varga Katalin

Illusztráció

Fotó: shutterstock.com

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján a 145. számú Kecskemét - Szolnok vasútvonalon Kecskemét – Lakitelek állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt június 17-től június 24-ig vágányzárat rendeltek el. 

Ezért ezekben a napokban Kecskemét és Lakitelek állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek majd, ezen belül Kecskemét vasútállomás és Kisfái, Alsóúrrét vasúti megállóhelyek között a MÁV-START Zrt. által megrendelt vonatpótló autóbuszos betétjáratok biztosítják az eljutást az alábbi menetrend szerint: 

https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/line-lock/v1_hirdetmeny_145_kecskemet_lakitelek_0617_24.pdf   

Fontos, hogy az „Egy bérlettel autóbuszon és vonaton" integrált személyszállítási szolgáltatás részeként a vonatpótló autóbuszjáratokon is elfogadják a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. által kiadott érvényes bérlet típusú díjtermékeket

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában