Ballószög

2018.10.05. 14:51

A ballószögi időseket köszöntötték

Pénteken tartották meg a hagyományos Idősek napi köszöntést Ballószögön. A sportcsarnokban megrendezett ünnepségre több mint kétszáz idős fogadta el a meghívást.

Sebestyén Hajnalka

Az ebéddel és tánccal egybekötött megemlékezésen Somogyi Lajos polgármester köszöntötte a településen élő 65 év feletti hölgyeket és urakat.

A műsor további részében a Karácsonyi óvoda gyermekei adtak elő vidám műsort, majd az iskolások énekszóval kedveskedtek az időseknek. Operettslágereket adott elő Gáspár Dávid, majd a helyi Őszirózsa énekkör vidáman nótázott.

A jó ebédhez pedig Jóni Oszkár, Radics Sándor és barátai, zenésztársai szolgáltatták a cigányzenét. A jó hangulatú ünnepségen bárki kedvére táncra is perdülhetett ebéd után.

Az ünnepségen köszöntötték a község legidősebb polgárait is. Sajnos a 96 éves Dabi Istvánné és a 91 éves Kósa József nem tudott személyesen részt venni. Így a polgármester az ott lévők közül a 90 éves dr. Komjáthy Gyulánét és a 88 éves Vízhányó Istvánt köszönthette fel személyesen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában