Baleset

2023.09.06. 06:51

Sertéseket gázolt egy autó, majd árokba borult Lakitelek és Szentkirály között – galériával, frissítve

Félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Baon.hu

Az autót vezető középkorú nőt a mentők emelték ki, majd kórházba szállították

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (09:31)

Egy ember megsérült, amikor két sertést is elütött egy autó Szentkirály mellett. Úgy tudjuk, hogy Lakitelek felől haladt az autó, amikor az úttesten lévő két sertést elütötte, ettől a kocsi az árokba sodródott, ahol felborult. Az autót vezető középkorú nőt a mentők emelték ki, majd kórházba szállították. A két sertés az ütközéstől az árokba csapódott, ahol mindkettő elpusztult, úgy tudjuk, hogy egy közeli tanyából szabadultak el. A tiszakécskei tűzoltók áramtalanították a járművet, majd kerekeire állították. A baleset miatt félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon. 

Korábban írtuk:

Árokba hajtott egy személyautó Lakitelek és Szentkirály között, a 4622-es jelzésű út 12-es kilométerénél – írja a katasztrófavédelem. Műszaki mentés céljából a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. Az út érintett szakaszán félpályán halad a forgalom.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában