Hirdetés

2023.12.13. 11:05

Fusio Optika – Ingyenes látásvizsgálat és ingyenes szemüvegszervíz

A tradíciót ötvözi az innovációval a Fusio Optika, mely Kecskemét belvárosában három éve várja vásárlóit. A legmodernebb vizsgálati berendezésekkel dolgoznak, így olyan sokakat érintő szemproblémákra kínálnak megoldást, mint például a gyermekkori rövidlátás fokozódásának lassítása, vagy éppen a fejfájást okozó szemproblémák orvoslása.

PR cikk

Egy hónapon át INGYENES LÁTÁSELLENŐRZÉS ÉS INGYENES SZEMÜVEG SZERVIZ, nemcsak az optikában vásárolt szemüvegekre. Akció időtartama: 2023. december 13. - 2024. január 13.

A kétgenerációs családi vállalkozás

Az éles látás mindenkinek jár! – e mottó vezérli Homoki Imre tulajdonost, látszerészt, aki több mint 30 éve arra törekszik, hogy magas minőségű szolgáltatás keretében mindenkinek biztosítsa az éles látást. Elkötelezett a látás terén. Ebben példaképévé vált lánya, Zsófia számára is, aki szintén a csapat tagjává vált. Elismert optometristaként egyik fő szakterülete a multifokális kontaktlencse, mely 40 év felett sokaknak adja vissza a magabiztos éles látást közelre és távolra egyaránt.

 

Homoki Imre filozófiája, és ma már Zsófiáé is: minden nap lehetnek jobbak és még jobbak! Ennek tükrében folyamatosan fejlesztik és bővítik az optika szolgáltatási körét, a legmodernebb berendezésekkel fejlesztik azt. A csapatuk fejlesztésére is nagy figyelmet fordítanak, továbbképzéseken való részvételekkel teszik lehetővé a magas minőségű kiszolgálást. Jelenleg Kiskőrösön, Solton, Izsákon és Kecskeméten működtetnek optikákat. Mind a négy városban a szakmaiságot, a divatot és személyre szabott segítséget ötvözik munkájuk során.

A vevői körük is tükrözi, hogy egyre többen tartják fontosnak saját egészségüket, és keresik a lehetőséget arra, hogy valóban olyan szemüveget vagy kontaktlencsét viseljenek, mely minden élethelyzetben éleslátást nyújt számukra.

 

Gyermekkori rövidlátás

A legmodernebb Zeiss vizsgálati berendezésekkel és a leginnovatívabb lencsékkel dolgoznak. Így egyre több szemproblémára nyújtanak megoldást. Az egyik legújabb programjuk a Hoya MiYoSmart és a Zeiss MyoCare, melyek olyan innovatív szemüveglencsék, amik gyerekkori rövidlátás fokozódását lassíthatják, vagy megszüntethetik.

A mai digitális világban mindenki, rengeteg időt tölt telefon, tablet, számítógép előtt. A közelre tekintést igénylő tevékenységek miatt pedig nagyobb a myopia, azaz a rövidlátás kialakulásának a kockázata.

 

Fejfájás szemproblémától

Egyre többen szenvednek szemproblémától kialakuló sorozatos fejfájástól. A Fusio Optikában megfelelő berendezéssel ki tudják szűrni, ha valóban szemprobléma vagy rosszul viselt szemüveg okozza a rendszeres fejfájást.

 

Szemizom egyensúly

A Binocularis vizsgálat során a szemizom egyensúlyt és két szemes együttlátás egyensúlyát vizsgálják meg. Sok esetben migrénes panaszokat is képes megszüntetni a kétszemes együttlátás zavarának megoldása. Probléma esetén megfelelő szemüveggel tudják orvosolni a fennálló egyensúly zavart, azaz a rejtett kancsalságot.

 

Mindenre van megoldásuk

A Fusio Optika sokszínű szolgáltatási palettáját a kontaktlencse felírás, a színlátás ellenőrzés, a jogosítvány újítás előtti látás kontroll, a különböző sportágakhoz szükséges speciális szemüvegkészítés, a szemüveg javítás, alkatrészpótlás, beállítás, szakszerű tisztítás és karbantartás, valamint szemüveg ápolási szaktanácsadás, ápoló- tisztítószerek forgalmazása teszi teljessé.

 

Optometrista és szakorvos

A kecskeméti Fusio Optikában a látásvizsgálatokat jól képzett optometrista Homoki Zsófia és két szemészorvos, dr. Völgyesi Edit és dr. Csendes Ágnes végzi.

 

Személyreszabott szemüvegtervezés

Az innovatív vizsgálógépek és minőségi termékek mellett a személyre szabott segítségnyújtás is elengedhetetlen a sikerhez. Minden vásárlóval a legapróbb részletekre is kiterjedően megbeszélik, hogy pontosan milyen látási helyzetben, környezetben szeretné majd viselni az adott szemüveget. Így valóban olyan szemüveg készül majd számára, mely minden alkalommal szerethető és büszkén viselhető.

A személyre szabott tanácsadásnak nemcsak a vizsgálat, a tökéletes szemüvegkeret és lencse kiválasztása a része, hanem a megfelelő szerviz és szemüvegkezelési tanácsadás is.

 

Minőségi márkák

Több minőségi márkát képvisel a Fusio Optika, mint például: Tom Ford, Yves Saint-Laurent, Gucci, Jaguar, Puma és Eco. Ez utóbbi környezetbarát márka, a keretek újrahasznosított anyagból készülnek. Szemüvegek és napszemüvegek terén egyaránt elismert márka.

Kétfajta prémium minőségű lencsével dolgoznak: a Zeiss, a leginnovatívabb, míg Seiko, a világ legvékonyabb lencséje.

A napszemüvegek közül több márkát képviselnek, de a minőségi választékból méltán kiemelkedik a Maui Jim, mely a legstílusosabb és a legélesebb, legegészségesebb látást nyújtja.

A napszemüvegek kérhetők dioptriás változatban is. Sőt az Eco szemüvegkeretekhez rendelhető plusz napszemüveg előtét, mely egyetlen mozdulattal ráilleszthető szemüvegkeretre, és pehelykönnyű a viselete.

100% garancia

A Fusio Optikában mindenre 100% garanciát adnak, a kereten és lencsén túl az illesztésre is. Ez is garantálja, hogy valóban olyan szemüveg készül a vásárló számára, melynek fókuszpontja tökéletes, biztosítva ezzel a komfortos, éles látást, magabiztosságot adva a mindennapokhoz.

Fusio Optika

Kecskemét, Szabadság tér 3. (Luther udvar sarka)

nyitva tartás: H-P 9-17 óráig, Szo 9-12 óráig

Tel.: 06-76/505-268, 0670/311-6548

www.fusiooptika.hu

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában