Kék hírek, bulvár

2009.11.05. 10:01

Nagy erőkkel nyomoznak a tompai hármas gyilkosság ügyében

Nagy erőkkel folyik a nyomozás a tompai tanyán, ahol egy koros házaspárt és lányukat ölték meg tegnap (szerda) délutánt. A megyei bűnügyesek dr. Polyák Zsolt vezetésével igyekeznek minden használható információt begyűjteni – olvasható halasmedia.hun.

baon.hu

Tompa Alsósáskalaposon egy tanyán történt hármas gyilkosság szerdán kora délután - mondta el csütörtökön tíz óra előtt nem sokkal Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy nő kereste a családját, de csak 65 éves apját találta meg vérbe fagyva. A helyszínre hívott körzeti orvos megállapította a halál beálltát és azt, hogy bántalmazásba halt bele a férfi. Értesítették a rendőrséget, elkezdték keresni az elhunyt férfi 63 éves feleségét és 41 éves lányát.

A tanyához tartozó istállóban, egy Renault csomagtartójában bukkantak a két nőre. Őket is megölte a gyilkos, a szóvivő tájékoztatása szerint szintén bántalmazást kellett elszenvedniük haláluk előtt.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szörnyű tragédia helyszíne volt ez a tompai tanya
[/caption]

A gyilkos elvitte a család autóját, egy szürke Mercedes Benz 290-E személygépkocsit. Az autó rendszáma HYP-860. A rendőrök kérik, hogy aki tud valamit az autóról, vagy a gyilkosságról a hívja a 107-es, vagy 112-es telefonszámot.

Befejeződött a helyszínelés a pajtában, ahol a két nő holttestére bukkantak egy kocsi csomagtartójában, Kecskemétről pedig egy friss technikus csoport folytatja a munkát az épületben, ahol az idős tulajdonost holttestét találták meg.

A tompaiakat sokkolták a történtek. Gyászolnak az áldozatok ismerősei, általános a döbbenet és a rettegés. A helybeliek csak találgatnak a gyilkos személyével kapcsolatban. A rendőrség a tragédiáról egyelőre nem árult el újabb információkat, a halasmedia szerint egy baltát vagy ahhoz hasonló tárgyat kerestek a polgárőrség segítségével a tanya közelében. Feltehetősen ezzel követték el a brutális hármas gyilkosságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!