Kultúra

2010.01.27. 19:22

Nagy Adrienn énekelheti a Szinglik éjszakája főcímdalát

A 22 éves kecskeméti Nagy Adrienn énekelheti Sas Tamás új filmjének, a Szinglik éjszakája című zenés vígjátéknak a főcímdalát. Adrienne hosszas válogatás után, ismert előadókat megelőzve kapta meg ezt a lehetőséget.

Rákász Judit

A dal a film február 25-ei premierje előtt debütál a rádiókban és a tévé csatornákon. A főcímdalt tartalmazó kislemezhez Tóth Gergely rendező irányításával egy videoklip is készült, amelyben feltűnnek a film legjobb jelenetei.

A Szinglik éjszakája bevált vígjátéksablonokkal, angol eleganciával, Eger gyönyörű arcát mutatva csábítja el a nézőket. A sztori szerint négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja, hogy soha nem megy férjhez. Egyikük azonban megszegi az esküt, mondván: megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében. A vőlegény kilétét egyelőre homály fedi, ráadásul a lányoktól elrabolják a felbecsülhetetlen értékű antik eljegyzési gyűrűt.

A Szinglik éjszakájában láthatjuk Hevér Gábort, Scherer Pétert, Kolovratnik Krisztiánt, Korda Györgyöt, Gubik Ágit, Tordai Terit, Vándor Évát és Görög Lászlót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!