Közélet

2013.01.18. 19:31

Hármas ikrek kéthavonta: újra triót hozott a gólya!

Úgy tűnik, lassan állandósul a tendencia, hogy két-három havonta beszámolhatunk hármasikrek születéséről Kecskeméten! Pénteken délelőtt ugyanis egy tiszaföldvári édesanya, Oláh Katalin is egyszerre három gyermeknek – két fiúnak és egy lánynak – adott életet a megyei kórházban.

Hraskó István

Mint azt Nagyné Szigeti Dórától, az intézmény PR menedzserétől megtudtuk: délelőtt 9 órakor császármetszéssel születtek meg az ikrek dr. Temesvári Béla szülész-nőgyógyász közreműködésével, az édesanya várandóságának 32. hetében. A koraszülött csecsemők állapota Nagyné Szigeti Dóra elmondása szerint kielégítő, stabil. Lőrinczi Bence 1830 grammal és 43 centivel, Naomi 1990 grammal és 44 centivel, míg Ferenc 1920 grammal és 45 centivel jött világra.

Tavaly augusztus 31-én, ugyancsak pénteki napon született meg egy lakiteleki édesanya három kislánya, Lili, Laura és Jázmin. November 20-án, kedden pedig egy nagykőrösi pár örülhetett hármasikreinek, ugyancsak három kislánynak: Dorinának, Hannának és Lillának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!