Közélet

2012.08.16. 13:22

Bulit rendeznek Szabolcsért

Jótékonysági retro buli lesz a jövő héten Nagy Szabolcsért, a rendezvény teljes bevételét a kecskeméti mentős felépülésére ajánlották fel.

baon.hu

Hittel és erős akarattal minden megoldható” címmel írtunk a tavaly augusztus 20-án balesetet szenvedett kecskeméti mentősről. Tízen sérültek meg, amikor egy autóbusz és Szabolcsék mentője összeütközött a Katona József Gimnázium előtt. Rendkívül súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, állapota életveszélyes volt, több életmentő operációt hajtottak rajta végre. Intubálni kellett, gépek tartották életben, gyomorszondán keresztül táplálták. Mesterségesen altatták, két hétig élet-halál között lebegett az intenzív osztályon. Azóta felépüléséért és régi álma, az izsáki mentőállomás megvalósításáért küzd.

Nagy Szabolcs története sok önzetlen magánszemélyt késztetett arra, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák rehabilitációját, és számos cég, intézmény is csatlakozott a felajánlókhoz sorához.

Szabolcs és segítői köszönik a támogatást, és továbbra is szívesen vesznek minden ötletet, felajánlást, ami a mentős mielőbbi felépülését segítheti. Az összefogás jegyében augusztus 25-én 22 órakor „Jótékonysági Retro Bulit” rendeznek a Red Colt Gardenben, amelynek teljes bevételét Nagy Szabolcs rehabilitációs költségeinek fedezésére ajánlották fel. 

Kattintson ide, ha többet akar tudni a jótékonysági buliról!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!