Reality show

2024.09.17. 08:54

A Kísértés: a csábítók azonnal rástartoltak az új párra

Tovább kavarognak az érzelmek, és ezúttal már szex miatt gyulladt ki a vörös gömb. A TV2 A Kísértés című reality show-jában továbbra sem lehet senki 100 százalékban biztos a párjában. Talán csak a Bács-Kiskun vármegyei jegyespár, Inge és Lóri.

Sebestyén Hajnalka

A Thaiföldön forgatott műsor hétfői adásában újabb izgalmas pillanatok következtek. Miután a nézők elbúcsúztak a csengődi származású Lindától, és Geritől a szakításukat követően, nem kellett sokat várniuk egy új párra. A Kísértés új szereplői: Ati (28) és Antónia, azaz Toncsi (20).

A Kísértés, Az új pár, Ati és Toncsi
Az új pár Ati és Toncsi
Fotó: TV2

A csábító lányok kreatívabbak

A hétfői adás első részében bepillantást adtak az újabb randikba. Olyan csábítók kaptak szerepet, akik eddig még nem voltak randin senkivel. Egy biztos, a csábító csajok sokkal kreatívabbak, mint a csábító srácok. A piknik kosárral és énekkel szemben a hölgyek ugyanis érzéki masszázsokat is bevetettek. 

Noelt teljesen magával ragadta a masszázs

Így a lányoknál, se a kecskeméti Inge, se Brigi nem indult be a srácoktól. A fiúknál Lóri továbbra is nagyon távolságtartó, Dusán csak jól érezte magát, de Noelt igazán elvarázsolták. Ráadásul nem is az új kiszemeltje, Nati, hanem Tina, aki iránt már egy ideje erősen érdeklődik. 

Kivillant a vörös gömb

Noel, bár még nem szakított Dorinával, az eredeti párjával, de a fiú villában maximálisan jól érzi magát. Már nemcsak csókolózott Natival, továbbléptek, és a szex után ki is gyulladt a Kísértés gömbje. A lány villában jött a tippelgetés, vajon ki lehetett, de Dorina szinte biztos benne, hogy Noel az. 

Tina a nagyobb kísértő

Mindezek után Noel elmondta a barátainak, hogy érzelmet nem igazán váltott ki belőle Nati. Tina viszont igazán tüzes és vadító. Nem sokkal később kezdődött a cicaharc a két csaj között, Nati rettentő idegesítően sipítozva kelt ki önmagából. A következő részben Noel Tinát viszi randira, ahol bevallja neki, vele valami komolyabbat is el tudna képzelni. 

Érkezett a vérfrissítés

Ati és Toncsi megjelenése mindkét villában nagy örömet okozott. A csábítók azonnal rávetették magukat a friss húsra. Egyelőre állják a sarat, de a srácok már fel készítették Atit, nem lesz könnyű ellenállnia. Ati annyit elárult, nála még az érintés belefér, de több nem. Lóri még ennyit sem enged meg, így nagyon örült Atinak, talán végre ezáltal leszállnak róla a csajok, és majd őt fogdossák. 

Brigi mégis féltékeny lenne?

Toncsi minden csábító sráccal külön-külön beszélgetett. Míg rá Jérémy és Roland startolna, addig ő Rolandot és Mátét tartotta szimpatikusnak. Ennek Brigi talán mégsem örült annyira, hiszen Mátéval tagadhatatlanul közelebb kerültek már egymáshoz. Bár tagadja. Máté azonban reménykedik, így talán jobban felvállalja Brigi az érzéseit.

A sztori folytatódik

A keddi esti adásban újabb randik várhatók: úgy tűnik Noel Tinát viszi, Ati Barbit, Toncsi pedig Jérémy-t. A Kísértés, a párok próbája a TV2 műsorán hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!