Labdarúgás

2024.09.17. 12:56

A KLC első sikerét szerezte meg az NB II-ben

Történelmi idényt kezdett meg a Kecskeméti LC női felnőtt együttese, mely először nevezett az NB II-es bajnokságra. Nem kellett sokat várni az első sikerre sem, melyet a harmadik körben Kazincbarcikán ünnepelhetett a KLC.

Nyitray András

Az első két kör a tapasztalatszerzésről szólt a KLC számára, a Nyíregyháza és az Eger rutinosabb csapatai magabiztosan nyertek a hírös városiak ellen. A harmadik körben aztán Kazincbarcikára látogatott a Kecskeméti LC, mely kitűnően kezdett, Zsoldos Zsófi már a 4. percben vezetést szerzett, amit a 12. percben Kis Lili duplázott meg. Sokáig nem esett ezután gól, de a 63. percben Bertalan Lili gyakorlatilag lezárta a meccset, Bunda-Tóth révén már csak szépíteni tudott a házigazda ezután, kialakítva az 1–3-as végeredményt.

KLC, labdarúgás,
A KLC győztes csapata 
Fotó: KLC

A KLC a nyolcadik helyen áll első pontjait szerezve a 11 csapatos bajnokságban, szombaton 14 órakor a Csepelt fogadják a Neumann János Egyetem pályáján.

Kolorcity Kazincbarcikai SC – Kecskeméti LC 1–3 (0–2)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna
V: Kalmár Petra (Rácz Dániel, Farkas Péter András)

A KLC összeállítása: Illés – Szaszkó T., Zsoldos (Dóka 71.), Csányi (Gattyán 71.), Jakab, Bertalan, Kis, Horváth, Tóth Sz., Györe, Szöllősi.

Gólszerzők: Bunda-Tóth (70.), ill. Zsoldos Zsófi (4.), Kis Lili Anna (12.), Bertalan Lili Laura (63.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában