Kék hírek, bulvár

2013.01.01. 10:04

Hajtó nélküli lovas kocsi gázolt, házfalba csapódott egy autó

Egymást érték a balesetek Bács-Kiskun megyében 2012 utolsó napján. Kiskunhalason egy hajtó nélküli lovas kocsi okozott balesetet, Tiszakécskén házfalnak rohant egy autó. Volt, aki ittasan szenvedett balesetet.

Zs. D.

Több könnyű és súlyos sérüléssel járó baleset adott munkát a mentőknek, a rendőröknek és a tűzoltóknak szilveszter napján. A baleseteknél közrejátszottak a csúszóssá vált utak is, de volt, aki ittasan ült volánhoz és ez okozta a bajt.

Hétfőn délelőtt Öregcsertőn, a Kossuth Lajos utcában egy 16 éves motoros fiút ütött el egy autó. Az Audi 36 éves öregcsertői sofőrje egy, az út szélén álló munkagépet került éppen ki, amikor a fiú szemből odaért motorjával. Az autó vezetője elrántotta a kormányt, és egyenesen az árokba hajtott. A motoros fiú könnyű sérüléseket szenvedett.

Szintén könnyű sérülésekkel úszta meg a balesetet az a 24 éves kiskunhalasi férfi, aki az árokba kormányozta autóját hétfő este Halason, az Arany János utcában. A férfi a rendőrség tájékoztatása szerint ittasan vezette az autót.

Valószínűleg alkoholt fogyasztott vezetés előtt az a 46 éves kecskeméti nő is, aki a megyeszékhelyen a Halasi út és az 54-es főút kereszteződését nézte el hétfőn este. A nő a város felől érkezve nem kanyarodott el a kereszteződésben, hanem egyenesen a szántóföldre hajtott. A Daewoot vezető nő és 26 éves hódmezővásárhelyi utasa súlyos, míg a szintén az autóban utazó 30 éves budapesti férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Miskén, a Szent Imre utcában egy 37 éves nő borult autójával az árokba. A kocsi valószínűleg megcsúszott a jeges úton, ez okozta a bajt. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Az orrcsontja tört el annak a 20 éves kiskunfélegyházi férfinek, aki hétfő éjjel hajtott fel a járdára Félegyházán, a dr. Holló Lajos utcában. A Mercedes a járdán egy betonlépcsőnek ütközött.

Hétfő délután tiszakécske határában egy Peugeot csúszott meg egy kanyarban. Az irányíthatatlanná vált autó kidöntött egy jelzőtáblát, majd az út mellett álló ház falának ütközött. Az autót vezető 43 éves szolnoki férfi beszorult a roncsba, őt a tűzoltók szabadították ki. Felesége és 10 illetve 12 éves kislánya is az autóban utazott, mind a négyen súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.

A legfurcsább szilveszteri baleset Kiskunhalason, a Kocsi Lajos utcában történt: egy hajtó nélküli lovas kocsi gázolt el egy kerékpárost. A biciklin ülő 53 éves halasi férfi csak azt vette észre, hogy száguld felé a lovas kocsi, kitérni előle már nem volt ideje. A lovak átgázoltak a férfin és a kocsit is áthúzták rajta. A biciklis a baleset után hazament, de később mentőt kellett hívni hozzá. A furcsa balesetről a rendőröket is értesítették, akik megszondáztatták a kerékpárost, de nem merült fel az ittasság gyanúja. A rendőrség még keresi a hajtó nélküli lovas kocsit és annak gazdáját is.

Zs. D. A tiszakécskei balesetben két felnőtt és kis kisgyermek sérült meg -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!