Labdarúgás

2 órája

A Kecskeméti TE II. a Monor ellen is pontra hajt

Az NB III. Dél-Keleti csoport 13. fordulójában a KTE II. hazai találkozóra készül, vasárnap a Monort fogadják a lila-fehér fiatalok. Az előző körben idegenben szerzett ponttal gyűjtöttek önbizalmat a játékosok, erre építenének ezúttal is. A Kecskeméti TE II. csupa fiatallal szerzett pontot legutóbb.

Nyitray András

A Kecskeméti TE II. a tabella alsó felében szerepel, ahogy a korábbi években, idén is a biztos bennmaradás a csapat célja a fiatalok szerepeltetése mellett. Az előző körben Tiszaföldváron lépett pályára a csapat, ahol csupa fiatallal felállva szerzett végül pontot, ez plusz önbizalmat adhat a folytatáshoz. 

Kecskeméti TE II. labdarúgás, nb3
A Kecskeméti TE II. hazai meccsre készül
Fotó: Nyitray András

A Monor kifejezetten jól kezdte a bajnokságot, a végső sikerre esélyes Tiszakécskét is legyőzte például. Azóta ugyan becsúsztak pontvesztések, de így is stabil középcsapatként a 7. helyen állnak a Pest vármegyeiek. A Monor az előző két körben nyerni tudott, legutóbb a Pénzügyőrt verte 2–0-ra.

A KTE II.–Monor mérkőzést vasárnap 11 órakor rendezik a Műkertvárosi Sportcentrumban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában