Fórum

2 órája

A konvektoros fűtések energiamegtakarítási lehetőségeiről is szó lesz

Október utolsó napján újra összejönnek Kecskemét közös képviselői, hogy a társasházakat érintő fontos ügyekről beszélgessenek. A fórumon több előadás is elhangzik. Ezek az érdeklődők előtt is nyitottak.

Sebestyén Hajnalka

Október 31-én, csütörtökön 16 órakor kezdődik a Kecskeméti Társasházközösségek Érdekvédelmi Egyesületének e havi találkozója, a TESZÖV Székházban, a Szövetség tér 1. szám alatt. 

Kecskeméti Társasházközösségek Érdekvédelmi Egyesülete, előadás, fórum,
A konvektoros fűtések energiamegtakarítási lehetőségeiről is szó lesz
Fotó: Shutterstock

Az első napirendi pontban az Energia Kötelezettségi Rendszer, Hatékony Energia Megtakarítás, és egy ingyenes Víztakarékossági csomag ismertetője hangzik el. Szó lesz a 2020. évben és azt követően energiamegtakarítást eredményező Társasházi felújítások – „széndioxid” – kedvezmény igénybevétel lehetőségeiről, vissza nem térítendő pénzeszközhöz jutásról. Előadó: Tóth Miklós, a Lehel cégcsoport műszaki igazgatója, és Kovács Zoltán a cég régiós vezetője.

Előadás hallható még a konvektoros fűtések energiamegtakarítás lehetőségeiről. A résztvevők választ kaphatnak arra, hogyan csökkentsék a gázfogyasztás konvektorvezérlő csomagokkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában