Támogatás és programok

2 órája

Felpezsdítenék az ifjúsági életet Kiskunfélegyházán

Ifjúsági irodát hozott létre a kiskunfélegyházi önkormányzat azzal a céllal, hogy támogassa a város fiataljait, és változatos programokat kínáljon számukra.

Vajda Piroska

Az iroda Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának új szervezeti egysége, amely három munkatárssal dolgozik azon, hogy a helyi ifjúsági életet még pezsgőbbé tegyék.

ifjúsági iroda, támogatás, program
A képen balról: Zakar Anita, Szemerédi Kornál és Bajzák Andrea
Fotó: Vajda Piroska

Bajzák Andrea, ifjúsági- és társadalmi ügyekért felelős referens, aki immár kilenc éve szolgálja a város ifjúságát az önkormányzatnál. Szívügye a fiatalok és rászoruló családok támogatása. Zakar Anita, több évtizedes médiában eltöltött munkája után az Ifjúsági Iroda program referenseként dolgozik tovább. Szemerédi Kornél pedig ifjúsági koordinátorként segíti a csapat munkáját. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának közgazdász hallgatója, és aktív szereplője a helyi ifjúsági közösségi életnek. 

Az új Ifjúsági iroda munkatársai várjuk a fiatalok ötleteit, javaslatait, hogy együtt formálják a félegyházi közösségi életet. A legfrissebb hírekről és eseményekről az iroda közösségi oldalán ad tájékoztatást. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában