Röplabda

2 órája

A Kecskeméti RC kettős vereséggel búcsúzott a kupától

Kedd este rendezték a női Magyar Kupa selejtező visszavágóját, melyen a KRC 3–1-es hátrányból várta a szegedi visszavágót. A hazaiak nem adtak esélyt, így a Kecskeméti RC búcsúzott a sorozattól.

Nyitray András

A kecskemétiek három szoros szettben maradtak alul a riválisukkal szemben, az első játszmában, de tulajdonképpen végig futottak az eredmény után, sorrendben 20, 19, majd 23 pontot szerezve maradtak alul, a Szeged így 3–0-ra nyerte a találkozót, és végül kettős győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában. A Kecskeméti RC már csak a bajnokságra kell koncentráljon. 

Kecskeméti RC, női röplabda, magyar kupa,
A Kecskeméti RC kiesett a kupából
Fotó: Bús Csaba

– Az első szettben egész jól tartottuk magunkat, de szokás szerint egy állásban beragadtunk, a Szeged pedig ezt ki is használta. Ezt követően a második szett elején szétesett a fogadásunk, és későn kezdtünk el zárkózni, így a hazai csapat lezárta a továbbjutás kérdését. Gratulálok a Szegednek, sok sikert nekik a folytatásban – értékelt Farkas Péter, a Kecskeméti RC edzője.

A kecskemétiek szombaton a magyar U16-os válogatottal találkoznak idegenben az NB I-es bajnokságban, a mérkőzés 17 órakor kezdődik Monoron. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában