Futsal

3 órája

A Dirner-Siland FC hengerelt a bajnoki rajton

Az első fordulót rendezték az NB III-as futsal bajnokságban a héten. A kecskeméti Dirner-Siland FC szenzációsan mutatkozott be, hiszen kiütötte a Bánhalmát.

Nyitray András

Az ugyancsak vármegyei Csólyospálos sikerrel mutatkozott be az NB III-ban korábban, kedd este aztán a kecskeméti Dirner-Siland FC is megmutathatta magát hazai pályán. A kecskemétiek azonnal jelezték, hogy csak a három pont elfogadható számukra hazai pályán, Kanyó János alig hat perc alatt mesterhármast lőtt. Szünetig nem is lassított a Siland, s bár egyszer a vendégek is betaláltak, 11-1 állt az eredményjelzőn fordulásnál. A második félidőben csak az volt a kérdés, mennyi gól van még a hazaiakban, akik végül nyolcig jutottak a lefújásig még, így a végeredmény 19-1 lett. Kanyó János egymaga nyolcszor talált be, de Tóth, Hájas és Herczeg is triplázott. 

Dirner-Siland FC, futsal, Kecskemét,
A Dirner-Siland FC győzelemmel mutatkozott be
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Dirner-Siland FC - Bánhalmi SE 19–1 (11–1) 

Kecskemét. V: dr. Tapodi (Kiss, Burzon) 

Siland: Czakó - Tóth K., Molnár R., Takács V., Kanyó J. Csere: Márton, Kanyó M., Böde, Hájas, Herczeg P. 

BSE: Földvári - Rapi, Kurucz, Sipos, Karsai. Csere: Piroska. 

Gól: Kanyó (1., 3., 6., 16., 17., 33., 34., 35.), Herczeg (10., 13., 26.), Kanyó M. (12.), Tóth K. (12., 20., 29.), Hájas (19., 28., 33.), Böde (27.) ill. Kurucz (18.) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában