Röplabda

2 órája

A Kaposvár nyerte a kecskeméti örökrangadót

Az örök rivális Kaposvárt fogadta a Kecskeméti RC a férfi röplabda NB I. Extraliga alapszakaszában, a 3. fordulóban. A hírös városiak csak megnehezíteni tudták a Somogy vármegyei gárda dolgát, játszmát nem tudtak nyerni ellenük.

Vincze Miklós

A Kaposvár hibátlan mutatóval érkezett Kecskemétre, a hírös városi vezetőedző, Deák Márk csapata egy győzelmet és egy vereséget jegyzett az örökrangadó előtt. Az első játszmát 25:18 arányban nyerték a vendégek, a másodikat 25:17-re. A harmadik szettben lett a legszorosabb az eredmény, de akkor is csak megszorongatni tudták a Fino a kecskemétiek.

KRC, Kecskemét, röplabda
A KRC egy korábbi mérkőzésen
Fotó: Bús Csaba / archív felvétel

– Gratulálok a Kaposvár csapatának -értékelt Deák Márk, a kecskemétiek mestere.- A szettek közepéig bírtuk fej-fej mellett, eredményben és figyelemben is. Ezt követően az ellenfelünk szépen, tudatosan felőrölt minket.

Kecskeméti RC-Fino Kaposvár 0-3 (18:25, 17:25, 21:25)

Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, játékvezetők: Szabó Poéter, Mezőffy Zsolt.

Kecskeméti RC: Kiss B., Gacs, Török S., Farkas, Minemura, Varga P. Liberó: Török Zs. Csere: Mócza, Dinnyés. Vezetőedző: Deák Márk.

Fino Kaposvár: Hubicska, Boldizsár, Magyar, Bögöly, Novoselov, Yang. Liberó: Feliciano. Csere: Iván. Vezetőedző: Prakljavic Slobodan.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában