Bulvár-celeb

2 órája

Adhatom nagyobb krumplival? – Donald Trump beállt a McDrive ablaka mögé dolgozni (videó)

Választási kampányának részeként a McDonald’s pultja mögé állt be dolgozni vasárnap Donald Trump republikánus elnökjelölt Pennsylvania államban.

MW

Az elnökjelölt beállt krumplit sütni

Forrás: Donald Trump Instagram-oldala

Az elnökjelölt a választás végeredménye szempontjából meghatározónak tartott államban az egyik legnépszerűbb, és legrégibb amerikai gyorsétteremlánc egyik  üzletében állt be a pult mögé dolgozni egy műszak erejéig.

Az eseményt azzal kommentálta, hogy 15 perccel tovább végzett munkát ilyen étteremben, mint demokrata ellenfele.

Kamala Harris ugyanis korábban azt állította: diákként gyorsétteremben dolgozott, de ezt nem tudta alátámasztani – írja a Mandiner.

Mindig is szerettem volna  McDonald's-ban dolgozni, de sosem tettem. Valaki olyannal szemben indulok a választáson, aki azt állítja dolgozott itt, de mint kiderült, ez kamu

– fogalmazott Trump.

Az elnökjelölt szombaton a Pennsylvania állambeli Latrobe városában, Pittsburgh közelében tartott választási gyűlésén adócsökkentéseket ígért, és hangsúlyozta, hogy az elnökválasztás legkomolyabb tétje az illegális bevándorlás megállítása, mert az „az ország kulturális szövetét” rombolja le.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!