Verseny

2024.09.14. 14:03

Felnőtt kosárlabdatornát rendeznek Baján

Felnőtt kosárlabdatornát rendez a BasketBaja SE.

Néhány év szünetet követően ismét van felnőtt kosárlabdacsapat Baján: A BasketBaja SE elsősorban az utánpótlásnevelésre helyezi a hangsúlyt, azonban idén mertek nagyot álmodni és csapatot indítanak az NB II.-es felnőtt bajnokságban. 

Scoring,The,Winning,Points,At,A,Basketball,Game
173318291
Fotó: Brocreative

A pontvadászatra való felkészülés jegyében az egyesület szeptemberben kosárlabdatornát szervez, melyen magyar résztvevők mellett a határon túlról is érkezik csapat. A tornát szeptember 15-én rendezik a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. A BasketBaja SE közösségi oldalán megjelent tájékoztatás szerint, az eseményt különböző programok színesítik. A hangulatfelelős egész nap Dj Szasza lesz.

A mérkőzés előtt, közben a Be Cool Dance Studio táncosai  szórakoztatják a közönséget. A táncos produkciók mellett mindkét hazai mérkőzés félidejében tombolasorsolásra is sor kerül, ahol az egyesület logójával ellátott ajándéktárgyakat sorsolnak ki a kilátogató szurkolók között. A mérkőzések szüneteiben vállalkozó kedvű nézőknek dobóversenyeket rendeznek. A gyerekeket a  játszósarokban szórakozhatnak. Vasárnap egész nap büfé  üzemel.

Résztvevő csapatok:
1. PTE-PEAC
2. NEOsport- Kozármisleny SE
3. SPORT-KEY Újvidék
4. BASKETBAJA SE

A torna hivatalos programja szeptember 15-én reggel 8 órakor kezdődik a résztvevő csapatok fogadásával.

Az elődöntőt PTE-PEAC – NEOsport-Kozármisleny SE játssza fél 10-től.

A hivatalos megnyitót fél 12-kor tartják, ezt követően a második elődöntőben összecsap a PTE-PEAC – NEOsport-Kozármisleny SE. Vasárnap  14:45-től bemutatkoznak az előkészítős csoportok, 15 órától a harmadik helyért kosaraznak, 17 órától rendezik a döntőt. Az eredményhirdetést 19 órától tartják.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában