Futsal

2024.08.09. 07:00

Az Aramis ellen kezdi el az új idényt a ScoreGoal

Pénteken 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban veszi kezdetét az NB I-es bajnoki évad. A tavalyi ezüstérmes SG Kecskemét Futsal az Aramis SE-t fogadja.

Nyitray András

A két együttes a felkészülés alatt már találkozott egymással, akkor 3–3-as döntetlen született. A Kecskemét természetesen most három pontot szerezne az Aramis ellen. 

futsal, Scoregoal, mérkőzés
Marko Gavrilovic jó rajtban bízik az Aramis ellen
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– Van sajnos hiányérzetem a felkészülésünket illetően, hiszen több dolog is volt a tervezetben, amit végül a sérülések keresztülhúztak. Alkalmazkodtunk a helyzethez, és természetesen a lehető legjobbat akarjuk kihozni magunkból a szezon első összecsapásán. Most sokkal jobban festünk, mint kettő, vagy három héttel ezelőtt. Hiányzóink így is lesznek, de aki bevethető, az mindent megtesz majd, hogy sikerrel vegyük az első éles bevetést. Az Aramist jól ismerjük, gólérzékeny játékosok alkotják keretüket, és régóta együtt pallérozódnak. A maximumot kell kiadnunk magunkból pénteken este 18 órakor, ha itthon akarjuk tartani mindhárom egységet. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd a Messzi István Sportcsarnokba, és szurkolnak majd nekünk, hogy jó szájízzel vegyünk rajtot – mondta Marko Gavrilovic, a ScoreGoal sportigazgatója a nyitány kapcsán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában