Labdarúgás

2024.08.27. 14:03

Nikitscher személyében újabb KTE-játékos a válogatottban

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden ismertette a Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő válogatott keret névsorát. A keret kihirdetése során kiderült, hogy a Kecskeméti TE Nikitscher Tamás személyében két éven belül immár a negyedik játékost adhatja a nemzeti csapatnak.

Vincze Miklós

Kedden, 13 órai kezdettel tartotta meg a sajtótájékoztatóját Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, amelyen ismertette a magyar válogatott Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő keretét. A keretben először kapott helyet a Kecskeméti TE középpályása, Nikitscher Tamás, akit a közelmúltban a szövetségi kapitány személyesen is megnézett már.

Nikitscher Tamás, labdarúgás, kte
Nikitsher Tamás
Fotó: Bús Csaba

Nikitscher Tamás két éven belül már a negyedik KTE játékos a válogatott keretében, korábban Szalai Gábor, Szuhodovszki Soma és Horváth Krisztofer is újoncként került be a hírös városi egyesületből a nemzeti csapatba, utóbbi kettő be is mutatkozott már. Őket megelőzően csak Tököli Attila képviselte a kecskeméti színeket még 2011-ben.

A magyar válogatott két mérkőzésen lép pályára a Nemzetek Ligájában, szeptember 7-én Németországban a német válogatott, majd szeptember 10-én a Puskás Arénában Bosznia-Hercegovina ellen. Mindkét mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában