Labdarúgás

2024.03.11. 14:32

Egy átlövés döntötte el a KTE tartalék bajnokiját

Vasárnap a második helyen álló ESMTK vendége volt a KTE II. az NB III. dél-keleti csoport 19. fordulójában. Bár szoros találkozót játszott Virágh Ferenc együttese, a hazaiak egy átlövés góllal jobbnak bizonyultak.

– Folyamatosan voltak lehetőségeink, sokszor tudtunk a védelem mögé jutva veszélyeztetni, ám a helyzetek kihasználásánál rossz döntéseket hoztunk, vagy csak egyszerűen nem lőttünk kapura. A második félidőre tudtunk még nagyobb nyomást helyezni a hazaiakra, legalább egy tucat helyzetből nem találtunk a kapuba, de el kell ismerni, a hazaiak hálóőre remek teljesítménnyel segítette a csapatát a győzelemhez – értékelt Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője. 

labdarúgás, kte II,
Kiskőrösi LC–Kecskeméti LC 2–0 (2–0)
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

ESMTK – Kecskeméti TE II. 1-0 (1-0)

Pesterzsébet. V: Holczbauer (Blum, Keszthelyi)

ESMTK: Gábor – Rédei, Tagai, Slezák, Soós, Kovács B. (Bartha 85.), Szűcs L. (Dörnyei 79.), Márton, Molnár R., Wirth, Molnár T. Vezetőedző: Turi Zoltán

KTE II.: Kersák – Artner (Bodor 75.), Szendrei, Helmich (Hatvani 61.), Jászai-Deák, Molnár M., Nagy O., Polyák, Pálinkás, Goretich (Zoltán 75.), Derekas. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gólszerző: Szűcs L. a 21. percben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában