Program

4 órája

Városföldön almás őszi családi délutánt tartottak

Vidám őszi családi délután erősítette szombaton a közösséget Városföldön, melynek az alma volt a központi témája. A művelődési háznál sokféle programból választhattak a gyerekek és felnőttek.

Sebestyén Hajnalka

A városföldi óvoda nagycsoportos óvodásai táncos műsorral nyitották meg a délutánt, majd a kisbíró kidobolta a napi programajánlót. Színes programkínálat fogadta a gyerekeket. Voltak népi fajátékok, íjászat, lovaskocsikáztatás, pónilovagoltatás, kukoricafosztás- és -morzsolás, népi kézműves-foglalkozások, és ötállomásos almás pontgyűjtő játék, melyet 105 gyermek teljesített. A veterán gépek bemutatója a felnőttek tetszését is elnyerte. Ingyen almás pitét, meleg kenyérlángost lehetett kóstolni, valamint almás palacsintát különböző ízesítéssel.

Városföld, családi délután,
Városföldön almás őszi családi délutánt tartottak
Fotó: Beküldött fotó

A nap központi témája az alma volt, ingyen kóstolhattak többféle almafajtát a résztvevők, Abonyi Roland polgármester jóvoltából. A helyi termelők is finom portékákkal készültek a közönség számára. Végül sátras bulival zárult a rendezvény.

Városföld, családi délután, kukoricamorzsolás,
Kukoricamorzsolás is várta a gyerekeket
Fotó: Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában