Szűrőprogramok

2 órája

Alzheimer-autó érkezik Kecskemétre

Újabb ingyenes szűrést tartanak Kecskeméten. Elindult Magyarország első Alzheimer-autó programja. A hírös városba október 9-én érkezik a Ne feledd Kecskemét! Program.

Sebestyén Hajnalka

A Feledhetetlen Alapítvány mobil demencia tanácsadója azt a célt szolgálja, hogy az ország számos pontjára elvigye az ingyenes szűrési programot. Az Alzheimer-autó következő állomása: Kecskemét. 

Alzheimer autó, demencia, Kecskemét
Az Alzheimer-autó hamarosan Kecskemétre érkezik
Fotó: shutterstock.com  / illusztráció

Jelentkezzen mielőbb!

Október 9-én, szerdán 8 és 17 óra között Kecskeméten, a Deák Ferenc tér 1. szám alatt, a Hírös Agóra Kulturális Központnál várják az érdeklődőket. Jelentkezni lehet a 06-30/563-6718-as telefonszámon hétköznapokon 11-14 óráig. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött! 90 idős vagy idősödő ember ingyenes demencia szűrésére és tanácsadásra van lehetőség, ezért érdemes mielőbb regisztrálni. 

Kiket várnak a szűrésre? Azokat mindenképp, akik a következő kérdésekre igennel válaszolnak. Hajlamos vagyok a demenciára? Tehetek a megelőzéséért?

Alzheimer autó nemcsak szűrést végez

Az Alzheimer-autónál egészségügyi szűréssel és tanácsadással várják az érdeklődőket. Az egészségnapot a Feledhetetlen Alapítvány szervezi a Nem vagy egyedül! Támogatói Kör közreműködésével az Alzheimer-autó kecskeméti programjaként.

Együttműködő partnerek: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft., Kecskemét Járás Egészségfejlesztési Iroda, Memória Pont, Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában