Kecskemét

2024.08.21. 13:38

A beteg Nándit és a kisgyerekeket támogatta a Mélymerülés

A betegségekkel küzdő Nándit és a kisgyerekeket 200 ezer forinttal támogatta a jótékonysági lapszámbevételéből a Mélymerülés Művészeti Magazin. A Kecskeméten élő családnak óriási segítséget jelentett az adomány.

Sebestyén Hajnalka

A jótékonysági megmozdulásról hírportálunk is beszámolt a nyár elején. Kriston Vízi József a Mélymerülés Művészeti Magazin szerkesztősége részéről elmondta: a legújabb lapszám bevételét és további támogatásokat a betegséggel küzdő kecskeméti fiatalember, Nándi és kis családjának megsegítésére fordították. A színes és tartalmas lap július elején megjelent, siker és figyelmem kísérte mindenhol. A napokban sikerült 200 000 forintot átutalni a rászorultakat mentoráló Medina Alapítvány számlájára. A beszámolójukból tudják, hogy a két pici gyerek tartós betegségének kezelésére, gyógyszereik, mozgásukat segítő játékaik beszerzése és megnyugtató gondozásuk mellett a fenti pénzadományt Nándi saját maga ellátására (élelmiszer, gyógyszerek, napi fenntartás) tudja fordítani végre.

Húga két beteg gyermekét is felneveli Nándi
Forrás: Medina Adománybolt Facebook-oldala

Kriston Vízi József egy másik hírről is beszámolt. Elindították a Mélymerülés Podcast-sorozatot, melynek célja, hogy beszélgetések révén hozzák közelebb a hallgatókhoz azokat a támogatókat és alkotóművészeket, akiknek az önzetlen hozzájárulása nélkül a Mélymerülés Művészeti Magazin nem lenne képes teljesíteni kultúrát, jótékonyságot és közösségépítést egyesíteni kívánó törekvéseit. Az első alkalommal Libor Zoltán irodalmi szerkesztő Héjja János üzletemberrel, a McDonald's franchise-partnerével, filantróp mecénással beszélgetett. Szó esett a családtól örökül kapott értékekről, a gyermek- és fiatalkor élményeiről, a kultúrához és a jótékonysághoz való viszonyról, az El Camino tapasztalatairól, az olimpiáról és a jövő tervekről éppúgy, mint a Röppentyű utcai Merkúr telepről, a Malévról vagy a City Grillről és a kispesti focicsapatról. A felvételt a Katona József Könyvtár segítségével vették fel, stúdiókörülmények között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában