Munkálatok

2024.07.07. 13:13

Útépítések kezdődnek Baján

Június 10-től, szerdától Baja Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a DR Közműépítő Kft. a Madách Imre utcában (a Flórián utca és a Határ utca közötti szakaszon), míg a Bajai Kommunális Nonprofit Kft. a Téglás utcában (a Csík utca és a Székely utca közötti szakaszon) kezdi meg szilárd burkolatú út építését.

Rab Rita

Az útépítési munkák során mindkét szakaszon útszegélyt, talajjavító alapréteget, CKt-4 útalapot építenek és aszfaltoznak, ezért az érintett területeken időnkénti teljes lezárására kell számítani. 

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Mindkét esetben kérik az utcában lakókat, hogy a szegélyépítés, a betonútalap-építés, majd később az aszfaltozás idején ne használják a kapubejáróikat és a parkolást esetleg a környező utcákban oldják meg, valamint lehetőség szerint kerüljék el ezt az útszakaszt az építés ideje alatt. Az érintett útszakaszon a kihelyezett forgalomkorlátozási elemek (jelzőtáblák), a KRESZ szabályai szerint kell közlekedni. Az útépítési kivitelezési munkák várhatóan 2024. december 10. napjáig tartanak. Kérik az érintett szakaszon a lakosság türelmét és fokozott figyelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában