Rendezvény

2024.06.08. 10:30

Irodalmi estet tartottak a bajai templomkertben – galériával

A száz esztendős Kiscsávolyi templom centenáriumi ünnepségsorozatának keretében pénteken irodalmi, zenés estet szervezett a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének bajai csoportja a templomkertben. A Rábl Színpad mutatott be színvonalas műsort, amit a templomkert gyönyörűen körülölelt.

Márton Anna

A kiscsávolyi közösség összetartó erejének köszönhető, hogy 100 évvel ezelőtt meg tudták tartani az első szentmisét és megőrizték a templomot.

irodalmi est, templomkert, Kálmánné dr. Bari Bernadett
Kámánné dr. Bari Bernadett gratulált a a nagyszerű műsorhoz
Fotó: Márton Anna

Kámánné dr. Bari Bernadett közösségi oldalán írt bejegyzésében gratulált a nagyszerű műsorhoz Dely Gézának és a Rábl színpadnak. További tartalmas közösségépítő munkát kívánt a kiscsávolyiaknak a továbbiakban is. 

A centenáriumi ünnepség vasárnap reggel búcsúi szentmisével folytatódik.

Perjés Emőke képviselőjelölt a rendezvénnyel kapcsolatban úgy fogalmazott: – A műsort a Rábl Színpad öt tagja adta, mely a gyönyörű templomkertben még nagyobb élmény volt. A versek megtestesítették azt, hogy létezésünket, mindennapjainkat, életünket miként szövi át Isten és a hit. Köszönöm az élményt! Megint valami csodásat alkottatok! – olvasható a bejegyzésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában