Közgyűlés

6 órája

Ötödik ciklusát kezdte meg Csólyospálos polgármestere

Megtartotta alakuló ülését a csólyospálosi önkormányzat képviselő-testülete.

Pozsgai Ákos

Elsőként Á. Fúrús János újraválasztott polgármester köszöntötte a közgyűlés tagjait, majd Gulyás András, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a 2024. évi választások eredményeit, és megállapította, hogy a június 9-i helyi önkormányzati képviselők és a polgármesterválasztás törvényes keretek között zajlott le.

Csólyospálos polgármestere, Á. Fúrús János
A képviselő-testület régi-új tagjai: első sor (balról jobbra): Túri Zoltánné, Dr. Szöginé Dr. Lajkó Erika (jegyző), Á. Fúrús János, Fodor István. Hátsó sor: Császár János, Tóth Imre, Gulyás András, Halácsi Ákos, Sólya Gábor.
Fotó: Beküldött fotó

A polgármester továbbra is Á. Fúrús János maradt, aki immár az ötödik ciklusát kezdi meg. A képviselő-testület tagjai sem változtak: Fodor István, Túri Zoltánné, Császár János, Halácsi Ákos, Tóth Imre és Sólya Gábor.

Az alakuló ülésen a képviselők és a polgármester is letették hivatali esküjüket. Ezt követően Á. Fúrús János polgármester Császár Jánost javaslata alpolgármesternek, akit a képviselők titkos szavazással egyhangúan megválasztottak.

A polgármester köszönetet mondott Halácsi Ákos eddigi alpolgármester munkájáért, aki 22 évig töltötte be a tisztséget.

Á. Fúrús János programbeszédében ismertette a 2029-ig tartó ciklus kiemelkedő feladatait, vázolta a várható lehetőségeket és kilátásokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában