Fidesz–KDNP

2024.06.07. 12:30

Dömötör Csaba: Baja határozottabb vezetést igényel

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes közösségi oldalán fejtette ki véleményét a hétvégi választásokkal kapcsolatban, kijelentette: Baja több odafigyelést és határozottabb vezetést igényel. Kámánné dr. Bari Bernadett csapatát ajánlotta a bajaiak figyelmébe.

Márton Anna

– Most vasárnap a háborúról és a békéről döntünk, és arról is hogy a magyar városok milyen jövőt választanak maguknak. Baján 2019-ben a baloldal kapott lehetőséget. Visszahozták a 2010 előtti embereket és leginkább a pártpolitikai vitáikkal voltak elfoglalva, aminek meg is lett az eredménye, mert sokan érzik úgy Baján, hogy megállt a fejlődés. Bari Bernadett és csapata ebben szeretne változást elérni. Ez a város több odafigyelést és határozottabb vezetést érdemel. Éppen ezért arra kérjük Önöket, hogy most vasárnap támogassák Bari Bernadettet és csapatát, a Fidesz és a KDNP jelöltjeit. Legyünk sokan és elegen – fogalmazott az államtitkár.

Dömötör Csaba, Kálmánné dr. Bari Bernadett, választás
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára
Fotó: Soós Lajos / Forrás: MTI

Kámánné dr. Bari Bernadett közösségi oldalán köszönte meg a támogatást: – Köszönöm Dömötör Csaba államtitkár úr támogatását! Egyetértünk abban, hogy Baján 2019 óta megállt a fejlődés, ezért változásra van szükség. A városukat szerető, a bajaiakért dolgozó és a város érdekeit mindig szem előtt tartó képviselők kellenek, mi, a Fidesz-KDNP jelöltjei erre a feladatra jelentkezünk. Építsük közösen Baja jövőjét! Hajrá, Baja! – olvasható a bejegyzésben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában