Videóval

2024.06.04. 12:41

A béke pártján áll Bodnár Attila is

Bodnár Attila többszörös arany- és platinalemezes magyar popénekes, dalszerző, producer szerint a június 9-i választásnak komoly tétje van. A zenész a békét támogatja.

Márton Anna

Bodnár Attila szerint a háború és ártatlanok meggyilkolása bűnös és alávaló cselekedet. 

Pap Rita és Bodnár Attila
Fotó: Beküldött fotó

– Szörnyű ezt látnom, hogy Európa sok vezetője ezt tartja felnőttes,  értelmes célnak. Felháborító és vérlázító, hogy ez ellen igazán csak a magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök tiltakozik és harcol minden erővel és érveléssel. Mit tehet az a szegény ukrán hétköznapi ember, ha egy magát a nép szolgájának nevező országvezető a világ leghatalmasabb katonai erejét kéri, hogy folytassa a háborút és még több vért és pusztítást okozzon a hazájuk földjén?– fogalmazta meg a kérdést a zenész.

Mint hangsúlyozta, mélységesen elítélendő, hogy a nyugati és brüsszeli vezetők is ezt az utat tartják jónak és támogatják. – Kivéve Orbán Viktort, és a hazai jobboldali politikusokat, valamint a magyar nemzetet, akik tűzszünetet, békét és megegyezést szeretnének ellentétben a velük ellenkezésben ténykedő és veszekedést, káoszt, háborút, eredményező ostobákkal szemben – mondta.

Véleménye szerint arra van szükség, hogy vasárnap mindenki éljen szavazati jogával, és azzal a békét támogassa.

– Ezt pedig úgy tudják eléri, ha minden honfitársunk elmegy szavazni, még az is, aki eddig nem ment el sohasem, és a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőire szavaz, hogy elérje minél több békét, biztonságot és józan ésszel gondolkodó politikus legyen Brüsszelben, akik döntenek a sorsunk felől: életről és nem halálról, békéről és nem háborúról –mondta Bodnár Attila.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában