Katasztrófavédelem

2024.09.04. 07:53

Úttestről lesodródott autóhoz és kigyulladt pótkocsihoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Lesodródott az úttestről egy személyautó kedd délelőtt Lajosmizsén, a Berénybenei úton, a Szent Vendel utca közelében. Egy elektromos szekrényt is megrongált a jármű. Az autót egy szabadnapos tűzoltó áramtalanított. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Kigyulladt egy fémárut szállító kamion pótkocsija kedd délután Baján, az 55-ös és az 551-es főút kereszteződésében lévő körforgalomban. A bajai hivatásos tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze kedd délután a 44-es főút és a Mártírok útja kereszteződésében, Kecskemét térségében. A műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Kedden még három esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában