Tűzeset

2024.09.12. 19:54

Lángra kapott egy fa a kunfehértói iskola udvarán – videóval

Kunfehértón, a Borostán Waldorf Általános iskola udvarán kapott lángra csütörtök este 7 óra után nem sokkal egy fa törzse, ahol az eddigi információink szerint darazsakat irtottak nyílt lánggal.

Pozsgai Ákos

A tűzesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzoltók helyszínre érkezésekor az iskola udvarán izzott és füstölt egy több méter magas fa. Mivel a tűzoltók nem tudtak beállni az iskola udvarára, ezért a kerítésen keresztül húzták be a tűzoltóautó tömlőjét és kezdték meg egy vízsugárral a fa oltását. 

tűz, fa, Borostán Waldorf Általános iskola, Kunfehértó
Lángra kapott egy fa a kunfehértói iskola udvarán
Fotó: Pozsgai Ákos

A helyszínre tart egy magasból mentő emelőkosaras tűzoltóautó is. A közel 15 méter magas és másfél méter átmérőjű fa tetejéről juttatnak a fa belsejébe vizet a tűzoltók. A helyszínen vannak a rendőrök is.

Hivatalosan meg nem erősített információnk szerint, talán egy gázpisztollyal lőhettek a fa belsejébe és úgy próbálták a darazsakat ártalmatlanítani.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában