Lopás

2024.06.18. 12:27

Nyitva felejtette háza ajtaját a kecskeméti nő, pillanatok alatt kipakolták az ingatlant

A kecskeméti rendőrök pár órán belül elfogták az elkövetőt, és a meglovasított holmik egy részét is megtalálták.

Baon.hu

Arra ért haza egy kecskeméti nő június 17-én, hogy az otthonát valaki kipakolta a távollétében. Elsőként az tűnt fel neki, hogy a hátsó ajtó tárva-nyitva van, majd amikor belépett a házba látta, hogy nyoma veszett a tv-jének, a laptopjának, az egyik bőröndjének és egy töltőkábelnek. A tolvajnak nem volt nehéz dolga, ugyanis a nő mind az ajtót, mind a kaput nyitva felejtette – írja a police.hu.

lopás, bűnügy, betörés
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az asszony rögtön értesítette a nyomozókat a történtekről, akik a helyszínre mentek szemlét tartani. A nyomozati munka eredményeként pár órán belül eljutottak az elkövetőhöz, akinek a lakásában megtalálták a tévét és a laptopot. Az elvitt értékeket lefoglalták, majd visszaadták az asszonynak. A rendőrök kihallgatták a 31 éves férfit, aki beismerte a bűnösségét. Beszámolt arról is, hogy nem tervezte el előre a bűncselekményt, akkor döntött így, amikor meglátta az ingatlan egyik nyitott ajtaját. A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették a férfit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában