Labdarúgás

2 órája

Az árvíz miatt marad el a meccs Kecskeméten

Eredetileg szombaton délután 16 órára volt kiírva a Bács-Kiskun vármegyei első osztályban a Kecskeméti LC-Kecel mérkőzés, a találkozó azonban az árvízi veszély miatt elmarad, későbbi időpontban kerül lejátszásra.

Vincze Miklós

Az árvíz közvetve ugyan nem fenyegeti sem Kecelt, Kecskemétet pedig mégannyira sem, az események hatása, az események által megkövetelt cselekvési kötelesség alól azonban a Duna partjától távolabb fekvő települések sem vonhatják ki magukat. A Kecskeméti LC-Kecel mérkőzés a vendégcsapat kérésére marad el. A keceli csapatban nagyon sokan dolgoznak ugyanis olyan beosztásban – tűzoltóként és rendőrként –, amely az árvízvédelmi munkálatoknál való jelenlétet kíván.

árvíz, Duna, Harta, labdarúgás
Árvízi védekezési munkálatok Hartán
Fotó: Pozsgai Ákos

A helyzet Hartán is kritikus, Csehi Tamás, az egyesület elnöke a Harta-Kiskőrösi LC mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, hogy miután péntekről szombatra virradó éjjel lesz kritikus a helyzet, csak szombaton délelőtt derül ki, hogy délután le lehet-e játszani a mérkőzést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában