Kunpeszér/Kunszentmiklós

2023.07.21. 13:06

Megverték, megkötözték és megfenyegették ismerősüket

A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették azt a három – 29, 33 és 58 éves – férfit, akik a gyanú szerint súlyosan bántalmazták ismerősüket, összekötözték a végtagjait, majd megfenyegették, hogy vízbe dobják.

Tapodi Kálmán

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A trió szerdán este együtt italozott, majd a sértettel együtt autóztak. Kunpeszérnél, egy földes úton haladtak, amikor a sofőr minden előzmény nélkül megütötte az anyósülésen elhelyezkedő ismerősét. A bántalmazott ekkor megpróbált kiszállni a kocsiból, de támadója szólt a hátul ülő cimboráinak, hogy fogják le a férfit. 

A gépkocsi vezetője egy hídnál állt meg, kirántotta a kocsiból a sértettet, majd társaival együtt lefogták és ütlegelték. Ezután összekötözték a kezeit és a lábait, majd megfenyegették, hogy a vízbe dobják. Még kamerafelvételt is készítettek, amin a sérült arról nyilatkozik, hogy esés közben ütötte meg magát. A bántalmazók végül elmenekültek a helyszínről. A sértett, miután magához tért jó ideig próbálta megtalálni a sötétben a haza vezető utat, majd megérkezve a szomszédból hívott mentőt. A férfit kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült, arccsonttörést szenvedett. 

A bejelentés alapján a rendőrök több egységgel a trió tagjainak felkutatásába kezdtek, ami hamar eredményre vezetett. Együket az otthonában, a másik kettőt pedig az utcán sikerült elfogni, majd előállították őket. A gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és kezdeményezték a bántalmazók letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában