bácsalmás / mélykút

2021.10.29. 15:18

Tragédia a síneken: életét vesztette a vonatbaleset súlyos sérültje is

Kórházba szállítása után elhunyt az a nő, aki a csütörtöki, Mélykút és Bácsalmás között történt vonatbalesetben sérült meg életveszélyesen.

baon.hu

a20211028_halaslos_vonatbaleset_bacsalmas_PA_PN

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön reggel Mélykút és Bácsalmás között összeütközött egy személyautó és egy vonat. A baleset egy andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban történt. Helyszíni információink szerint az autóban négy munkás utazott, mindannyian román állampolgárok, egy család tagjai. A kocsit egy nő vezette, mellette, illetve mögötte ült édesanyja és nagymamája is.

A kocsi műszaki hiba miatt állt az átjáróban, amikor érkezett a vonat. Hárman, a sofőr és két utas még időben el tudták hagyni a járművet, a nagymama viszont nem tudott kiszállni. Lánya a segítségére sietett, az érkező vonat viszont őt és az autót is elsodorta.

Az idősebb asszony a helyszínen életét vesztette. Lánya életéért hosszasan küzdöttek a mentők, a helyszínen újraélesztették, majd mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára, ahol később a gondos orvosi ellátás ellenére elhunyt.

Úgy tudjuk, a szerencsétlenséget végignézhette a kórházban elhunyt nő férje is, aki a mögöttük érkező autóban ült.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában