Verseny

2024.07.22. 10:43

Járai Máté is átúszta a Balatont

Járai Máté is teljesítette az 5,2 kilométeres távot az elmúlt hétvégén, ezzel kipipálhat egy újabb pontot bakancslistáján.

Baon.hu

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, ahol Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze is megmérettette magát, és büszkén számolt be eredményéről Instagram oldalán.

Járai Máté, Balaton-átúszás, Kecskemét
Járai Máté is átúszta a Balatont.
Forrás: Járai Máté Instagram-oldala

A férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél a kiskunhalasi Juhász Janka győzött

A színművész a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot 2 óra 56 perc alatt teljesítette. Máté büszke az eredményére és köszönetet mondott azoknak, akik támogatták a versenyben, és mellette álltak, valamint szeretett nagymamája emléke előtt is tisztelgett ezzel:

„Megcsináltam. Bakancslista volt! Átúsztam a Balatont. Járai nagymamám emlékére is tettem, akinek az összes csodálatos balatoni nyarat köszönhetem, önmagamért, hiszen nem az úszás az erősségem és azokért is, akik a parton vártak: feleségemnek, aki mindig mindenben mellettem áll, immár 25 éve és húgomnak, aki suppal teljesítette a távot, szemmel tartva engem a távolból. Hatalmas élmény volt!
Köszönöm. Nem foglalkoztam az idővel, de boldog vagyok a 2 óra 56 perces teljesítménnyel! Balatonátúszás pipa!”

– írta a bejegyzés alatt a színművész.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!