Reakció

8 órája

„Ha nincs álláspontja, ne menjen politikusnak” – üzente Menczer Tamás a tiszás képviselőnek (videó)

„A politika a magyar érdekek védelméről szól, és ez konfliktusokkal jár” – hangsúlyozta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában. Menczer Tamás a tiszás Tarr Zoltán kijelentésére reagált, ugyanis – a Tisza Párt politikusa szerint – nincs minden ponton saját, kidolgozott álláspontja.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője (b) és Tarr Zoltán, a párt EP-delegációjának vezetője

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

„A képviselő úr valamit félreértett. Ha önnek nincs álláspontja, ne menjen politikusnak. Ha nincs álláspontja, akkor más mondja meg, hogy mit kell gondolnia. Ez a Tisza Párt esetében Manfred Weber és a Néppárt” – reagált Menczer Tamás a közösségi oldalán megosztott videóban arra, hogy Magyar Péter brüsszeli embere a minap úgy fogalmazott:

Nem minden kérdést illetően van határozott saját kidolgozott álláspontom, minthogy egyébként a belpolitikát illetően sem, és ez nem titok. Hozzátette: „Több olyan kérdés van, ahol a néppárti álláspontot elfogadtuk és elfogadjuk, és ezeket az álláspontokat kvázi magunkévá tesszük”, és azt is megjegyezte, hogy a Néppártban „az első perctől fogva óriási szeretettel és támogatással” fogadták őket.

„Ha a képviselő úr szeretetre vágyik, akkor menjen haza a családjához, vagy tartson kutyát. A politika a magyar érdekek védelméről szól, és ez konfliktusokkal jár. Mi vállaljuk ezeket a konfliktusokat, önök viszont fejet hajtanak Manfred Weber előtt” – emelte ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Tisza Párt EP-képviselőjének, Tarr Zoltánnak üzenve, és megjegyezte:

Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, önök csicskák. Manfred Weber bizalmát pedig úgy akarják meghálálni, hogy felkínálják Magyarországot. Ezt azonban mi nem fogjuk engedni

– tette hozzá Menczer Tamás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában