Kultúra

2011.12.20. 10:34

Kocsis Tibi megismerkedne a Helyi Tevével

Sikerült! Kocsis Tibor megnyerte az X-Faktort! A lajosmizsei énekest a döntő másnapján kérdeztük az izgalmas versenyről, a folytatásról és a Helyi Tevéről.

Rákász Judit

– Mit gondolsz, mivel tudtad megnyerni a nézők szívét?
– Mindig az volt a célom, hogy megnyíljak a színpadon, és önmagamat adjam. Ezért dolgoztunk Malek Miklóssal hónapokon át, és akik követték a fordulókat, felfedezhették a fejlődést. Azt hiszem, a végére sikerült kitárulkoznom és a szívemet adnom.

– Milyen intelmekkel bocsátott útra Malek Miklós?
– Nem búcsúztunk el, hiszen továbbra is tartjuk a kapcsolatot. Nagyon büszke rám, és boldog a közös sikerünk miatt. Kezdettől fogva hittünk abban, hogy győzhetünk, de természetesen még az eredményhirdetés előtti utolsó percekben sem lehettünk teljesen bizonyosak. Tudom, hogy Miklósra a jövőben is számíthatok, és ez nagyon fontos számomra.

– Lesz közös munkátok?
– Egyelőre nem tudom, hiszen Miklós Los Angelesben él. Karácsony után már utazik is vissza.

– Repülőrajtot vett az énekesi karriered: a döntőt több mint 2 millió 300 ezren nézték. Hogyan tovább? Van már csapatod? Írják már a dalaidat?
– Most formálódik minden, hiszen a műsor alatt nem terheltek bennünket ilyesmivel. Optimista vagyok, és ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy sok szép pillanatot szerezzek a közönségemnek.

– Mikor koncertezel Kecskeméten?
– Pontos dátumot egyelőre nem tudok mondani, de azt remélem, hogy hamarosan. Nagyon hálás vagyok azért a rengeteg szeretetért, biztatásért és támogatásért, amit a Bács-Kiskun megyei közönségtől kaptam. Hihetelenül sok erőt adott! Köszönöm mindenkinek![caption id="" align="alignleft" width="334"] Kocsis Tibor
[/caption]

– Hol töltöd a karácsonyt?
– Otthon, családi körben. Jó lesz végre megölelni az otthoniakat, és eltölteni együtt néhány nyugodt órát, immár kamerák nélkül. Most még nagy a pörgés, hiszen készülünk az Aréna koncertre, amit szintén nagyon várok. De a szenteste már csak a családé.

– Hogyan fogsz pihenni, lazítani?
– Az első helyezéssel nyertem egy gyönyörű utazást. Igaz, egyelőre nem tudom, mikor lesz rá időm, hogy felkerekedjek. Pihenést jelent számomra, ha egy picit egyedül lehetek, hiszen ez mostanában ritkaságnak számított. A Corvin sétányon kollégiumi hangulat uralkodott, de ezt is nagyon élveztem, és egy életre szóló emléket jelent. Szeretnék minél több időt tölteni a családommal, és egy kicsit karácsonyozni azokkal a barátaimmal, akik már az X-Faktor előtt is mellettem álltak, és akikre az elmúlt hónapokban kevés időm jutott.

– Végül a mindannyiunkat feszítő kérdés: hogyan került a lajosmizsei szurkolók közé a Helyi Teve? Találkoztál már vele személyesen?
– Sajnos még nem. A szombati adás alatt láttam először, és ahogy belebambult a kamerába, az szerintem médiatörténeti pillanat volt. Annyit tudok a Helyi Tevéről, hogy a lajosmizsei élő betlehem oszlopos tagja. Ha lesz rá alkalmam, mindenképpen szeretnék megismerkedni vele...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!